Daca doriti sa fiti informati despre aparitia celor mai noi proiecte de finantare si a ultimelor evenimente organizate de PIMM Iasi inscrieti-va e-mailul in campul de mai jos si selectati inregistrare.

   

inregistrare anulare

 
 
FORTA – Femei Ocupate, Resursa pentru o Tara Activa
Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – în calitate de beneficiar al proiectului „FORŢA – Femei Ocupate, Resursă pentru o Ţară Activă”, POSDRU/144/6.3/S/128914, a organizat joi, 10 septembrie 2015, ora 12:00, la Hotel Unirea, piaţa Unirii, Iaşi un eveniment de informare asupra rezultatelor obţinute până în prezent în cadrul proiectului şi diseminare a informaţiilor privind identificarea bunelor practici în promovarea egalităţii de şanse şi de gen, precum şi a modalităţilor de conciliere a vieţii personale cu cea profesională, de înlăturare a stereotipurilor şi a prejudecăţilor de gen.

Obiectivul general al proiectului „FORŢA – Femei Ocupate, Resursă pentru o Ţară Activă” îl constituie promovarea principiului egalității de șanse și de gen pe fondul identificării, analizei și implementării bunelor practici europene în domeniu, în vederea creșterii ocupării în rândul femeilor și al persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile prin promovarea și sprijinirea dezvoltării profesionale și antreprenoriale a acestora.

În cadrul prezentării proiectului au fost discutate rezultatele obţinute în urma analizei contextului local şi a schimbului de bune practici în materie de egalitate de şanse, dezvoltate la nivel naţional şi transnaţional.
De asemenea, au fost prezentate cursurile organizate în cadrul proiectului la nivelul regiunii Nord Est, respectiv:
- Curs croitor îmbracăminte femei (nivel 2) , 2 grupe;
- Curs operator introducere, validare și prelucrare date (nivel 2) , 4 grupe;
- Curs frizer-coafor-manichiurist-pedichiurist (nivel 2) , o grupă;
- Curs lucrător în comerț (nivel 1) , 2 grupe;
- Curs competențe antreprenoriale, 3 grupe.

Toate cursurile derulate în cadrul acestui proiect au fost autorizate ANC.
 
 
Cartea Alba a IMM-urilor din Romania 2015, editia a XIII-a
În data de 30 iunie 2015 a avut loc lansarea versiunii în limba româna a "Cartei Albe a IMM-urilor din România 2015", editia a XIII-a, co-editata de Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici si Mijlocii din România (CNIPMMR) în parteneriat cu Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici si Mijlocii si Mediului de Afaceri. [detalii]
 
 
Conferinta Oportunitati de dezvoltare pentru IMM-uri
In data de 20 aprilie 2011, Patronatul Judeţean al Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Iaşi (PJIMM Iaşi) şi Patronatul Intreprinderilor Mici şi Mijocii Iaşi (PIMM Iaşi), au organizat în parteneriat cu Agenţia OSC la Iaşi, conferinţa "Oportunităţi de Dezvoltare pentru IMM-uri".

Au participat la eveniment: dl Andrei Puică, manager public Direcţia Generală pentru Relaţia cu Autorităţile Locale din Ministerul Administraţiei şi Internelor; dl Narcis Tăbăcaru, consilier pe programe în cadrul O.T.I.M.M.C. Iaşi; dl Victor Grigore, manager Financial Management Services; dl Augustin Alexandrescu, specialist Ardaf Asigurări.

Conferinţa face parte dintr-un program menit să identifice şi să promoveze soluţii, instrumente şi programe pe care reprezentanţii mediului de afaceri le pot utiliza în vederea unei soluţii ascendente pe piaţă şi a rentabilizării activităţii companiilor.

Patronatul Judeţean al Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Iaşi a fost reprezentat de dl vicepreşedinte Dan Berinde, iar Patronatul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Iaşi a fost reprezentat de dna preşedinte Monica Suchar.

Deasemeni au participat cca 50 de întreprinzători, si reprezentanţi ai mass mediei locale.
 
 
Conferinta Finantare.ro
Stimati membri ai PJIMM Iasi,

Va anuntam faptul ca pe data de 7 aprilie 2011 va avea loc la Iasi un eveniment care v-ar putea interesa. Pentru membrii Patronatului organizatorii ofera un discount (in loc de 170 lei se va plati doar 150). Trebuie doar sa mentionati faptul ca veniti din partea PIMM sau NETIMM.

Ca sa poata centraliza reducerile acordate, va rugam ca la finalul mailului sa puneti un P.S. in care sa mentionati ca cei care vor sa beneficieze de reducere sa se inscrie prin formularul de pe site si dupa aceea sa trimita un mail simplu colegei noastre Lilia Dorofte, (dorofte.lilia@gmail.com) in care sa mentioneze ca vin din parte PIMM sau NETIMM.

Pentru detalii despre eveniment accesati acest link: http://iasi2011.finantare.ro
Program Conferinta [detalii]

Echipa PIMM Iasi

 
 
 
Ediţia a III a Forumului Regional de Investiţii, Ungheni-Republica Moldova “Investiţii pentru dezvoltare”
În perioada 8-9 octombrie 2010 s-a derulat la Ungheni - Republica Moldova "Forumul Regional de Investiţii", aflat la ediţia a treia, eveniment organizat de către Euroregiunea Siret-Prut-Nistru, Regiunea de Dezvoltare Centru a Republicii Moldova şi Consiliul Raional Ungheni.

Patronatul Judetean al Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Iasi a fost reprezentat de o delegaţie formată din 9 oameni de afaceri, condusă de dl Neculai Vitelaru-preşedinte.

Tematica forumului a constant în:
Sesiunea I - Atragerea investiţiilor regionale în contextul realizării Strategiilor de Dezvoltare a Euroregiunii Siret-Prut-Nistru şi a Regiunii de Dezvoltare Centru
Sesiunea II - Inaugurarea Expoziţiei Proiectelor Investiţionale- Prezentarea Proiectelor Concrete Investiţionale
Sesiunea III - Lansarea initiaţivelor de proiecte privind cooperarea transfrontalieră. Sărbătoarea recoltei şi promovarea tradiţiilor populare

La ediţia a treia a Forumului Regional de Investiţii au participat reprezentanţi ai ambasadelor, reprezentanţi ai Guvernului Republicii Moldova, autorităţilor publice locale şi centrale, delegaţii străine, reprezentanţi ai Consiliilor raionale din Republica Moldova.

S-au purtat discuţii cu reprezentanti ai Parlamentului, miniştri şi directori de agenţii din Republica Moldova, stabilindu-se modalităţi concrete de colaborare şi încheiere de parteneriate, din care amintin: Prim-vicepresedintele Parlamentului Republicii Moldova- Serafim Urechean, Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare -Valeriu Cosarciuc, preşedintele Consiliului Raional Ungheni- Ion Harea, preşedintele Camerei de Comerţ Ungheni- Sergiu Cladco, administratorul principal al Zonei Economice Libere-Natalia Iepuraş.

Accentul s-a pus pe depunere de proiecte comune în cadrul Programului de cooperare ENPI CBC Romania-Ucraina-Republica Moldova si investitii concrete in Republica Moldova..

 
 
 
Lansarea Cartei Albe a IMM-urilor din Romania
In data de 16 iulie 2010 Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si Agentia pentru Implemetarea Proiectelor si Programelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii au lansat "Carta Alba a IMM-urilor din Romania 2010", editia a VIII-a. Evenimentul a avut loc la Hotel Caro, Bucuresti.

„Carta Alba a IMM-urilor din Romania” – editia 2010, se constituie atat ca o radiografie a starii evolutive a IMM-urilor din Romania, cat si a contextului socio-economic in care acestea isi desfasoara activitatea, surprinzand totodata si efectele crizei economice asupra acestui sector, la nivelul anului 2010.
Prezentand continutul lucrarii, dl. prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, presedintele CNIPMMR a fixat cadrul aparitiei, subliniind ca „aceasta analiza vine intr-un moment cu totul deosebit” ce contine abordari si „elemente noi, tocmai pentru a surprinde mai bine fenomenele economice care se petrec in prezent, pentru a contura solutii de iesire din criza”.

In cadrul discursului sau, dl Nicolescu a prezentat un set de 7 masuri anti criza propuse guvernului pentru a imbunatati legislatia privind IMM-urile. Acest set de masuri - ACTIUNI PRIORITARE PENTRU IMM-URI IN SEM. II 2010 poate fi vizualizat in intregime accesand Anexa.

A opta lansare a “Cartei Albe a IMM-urilor din Romania” a fost pentru prima oara onorata de prezenta dl Emil Boc, Prim-ministrul Romaniei, a dl Adriean Videanu, Ministrul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, dl Cristian Ioan Haiduc, Presedinte al Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri, dl George Constantin Paunescu – Presedinte al Aliantei Confederatiilor Patronale din Romania, dl Valentin Mocanu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, dl Florian Costache, Presedinte al Consiliului Economic si Social, dl Marin Toma, Presedinte al Corpului Expertilor Contabili si al Contabililor Autorizati din Romania precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.

In cadrul discursurilor care au urmat atat primul ministru cat si ceilalti speakeri au sustinut ca vor tine seama de masurile anti criza prezentate de dl. presedinte Nicolescu.

 
 
 
Conferinta finantare.ro – Forum regional de finantari europene, management de proiect si investitii
In data de 4 iunie 2010 s-a desfasurat la Iasi, la Parcul Stiintific Tehnopolis "Forumul Regional dedicat IMM-urilor cu privire la finantarile europene, managementul de proiect si investitii. Avand titlu generic “Fresh & New” Finantare.ro, conferinta si-a propus sa atinga patru teme: investitii, consultanta, managementul proiectelor si finantari.

Patronatul Judetean al Intreprinderilor Mici şi Mijlocii, Iasi a fost reprezentat de dl presedinte Neculai Vitelaru; dna presedinte Monica Suchar si d-soara Madalina Vitelaru.

In cadrul Conferintei Regionale au luat cuvantul oameni de afaceri dar si specialisti in domeniul managementului de proiect; la sesiunea dedicate “Investitiilor si rezultatelor” dl. presedinte Neculai Vitelaru a sustinut prezentarea “Investitiile, baza dezvoltarii IMM-urilor”.

Evenimentul a fost organizat de Compania Arhipelago, patronatul fiind partener in cadrul acestui eveniment. “Fresh & New” a reunit principalele companii din Romania de managementul proiectelor si principalele companii de consultanta din Bucuresti si din regiunea Moldovei.
Dupa sustinerea conferintelor, participantii au avut ocazia sa implementeze cunostintele dobandite in cadrul unor work-shopuri.
 
 
Reuniunea Grupului Parlamentar de Sprijin pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii
In data de 11 mai 2010 a avut loc la Casa Capsa, intalnirea cu reprezentantii "Grupului Parlamentar de Sprijin pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii" ("Grup Lobby"). La intalnirea de lucru au participat reprezentanti ai partidelor politice parlamentare - 12 reprezentanti din partea P.D.L, 8 din partea P.S.D, 5 din partea P.N.L, 2 din partea U.D.M.R, 2 din partea minoritatilor si un europarlamentar. Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Regiunea Nord Est a fost reprezentat de dl Neculai Vitelaru, presedinte P.I.M.M.R.N.E, P.J.I.M.M Iasi si vicepresedinte CNIPMMR si dna Liliana Aghiorghicesei, presedinte F.P.I.M.M Suceava si membru in Consiliul Permanent al CNIPMMR.

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) a organizat în data de 11 mai 2010, la Casa Capşa, reuniunea Grupului Parlamentar de Sprijin pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii. Prin intermediul acestui Grupului Parlamentar de Sprijin pentru IMM-uri se doreşte asigurarea cadrului unui dialog permanent dintre membrii Parlamentului şi reprezentanţii CNIPMMR pentru dezbaterea problemelor domeniului IMM-urilor, cu posibilitatea valorificării propunerilor exprimate în cadrul discuţiilor, la nivelul Comisiilor de Specialitate şi apoi în dezbaterile din Plen, în scopul promovării celor mai adecvate măsuri pentru sprijinirea mediului de afaceri.

La întâlnirea de lucru au participat reprezentanţi ai partidelor politice parlamentare – 12 reprezentanţi din partea PD-L, 8 din partea PSD, 5 din partea PNL, 2 din partea UDMR, 2 din partea minorităţilor şi un europarlamentar - şi vicepresedinţi ai CNIPMMR.

Ordinea de zi a cuprins trei teme de maxim interes pentru IMM-uri şi pentru organizaţiile patronale, şi anume:

1. PROPUNERILE CNIPMMR DE ÎMBUNĂTĂŢIRE A CADRULUI LEGISLATIV PRIVIND STIMULAREA INVESTIŢIILOR
Reprezentanţii CNIPMMR au formulat propuneri de îmbunătăţire a legii investiţiilor printre care: completarea art. 2, referitor la principiile de stimulare a investiţiilor cu - principiul monitorizării; completarea art. 3, referitor la definiţii cu definiţia persoanelor defavorizate şi stabilirea ulterior a unor măsuri pentru stimularea investiţiilor care vizează ocuparea acestora; completarea art. 4 alin. (1), referitor la domeniile prioritare de activitate cu domeniile incluziunii sociale şi cel al dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii; completarea cap. II – Facilităţi, cu un articol privind definirea fiecărei categorii de facilităţi, precum şi stabilirea condiţiilor de eligibilitate concrete şi a condiţiilor de procedură pentru acordarea acestora, a duratei facilităţilor, a cuantumului şi resurselor care se vor aloca, cu diferenţieri în funcţie de domeniile prioritare stabilite; completarea art. 1, referitor la scopul Ordonanţei de Urgenţă privind stimularea investiţiilor cu prevederi privind reglementarea şi a condiţiilor de fond şi de procedură, precum şi a modalităţilor concrete de stimulare a investiţiilor în România; completarea cap. II – Facilităţi, cu un articol privind categoriile de investiţii, raportat la valoarea acestora şi facilităţile acordate pentru fiecare tip de investiţie şi cu un articol privind perioadele de acordare a facilităţilor, pentru fiecare categorie de investiţii.

2. PROPUNERILE CNIPMMR PRIVIND ÎMBUNĂTĂŢIREA PROIECTULUI DE LEGE PRIVIND PARTENERIATUL PUBLIC PRIVAT
CNIPMMR susţine necesitatea adoptării unei legislaţii naţionale complete şi coerente în domeniul parteneriatelor public-private instituţionale şi a formulat propuneri de completare şi îmbunătăţire a cadrului acestuia printre care: completatarea scopurilor reglementării PPP cu scopul promovării şi aplicării PPP în România pentru absorbţia integrală a fondurilor structurale alocate; completarea proiectului cu reglementări speciale privind accesul IMM-urilor la PPP; recunoaşterea explicită a posibilităţii derulării de PPP cu sectorul non-profit, în special cu organizaţiile patronale şi sindicale, care deţin competenţe şi o importantă experienţă; completarea elementelor de bază ale unui proiect de parteneriat public privat cu o prevedere privind recuperarea investiţiei de către investitor şi realizarea unui venit corespunzător pentru autoritatea publică; completarea capitolului VII - Sancţiuni, cu prevederi privind cuantumul penalităţilor şi condiţiile aplicării măsurilor administrative în cazul neîndeplinirii contractului de ambele părţi, inclusiv de autoritatea contractantă; înfiinţarea unei comisii interministeriale pentru PPP; înfiinţarea unui organism central, care să asigure promovarea parteneriatului public-privat, identificarea proiectelor care pot fi implementate prin PPP şi asistenţă acordată autorităţilor contractante pe parcursul selecţiei partenerului privat sau monitorizarea implementării PPP pe parcursul derulării proiectului.

3. LEGEA PRIVIND STIMULAREA ÎNFIINŢĂRII ŞI DEZVOLTĂRII MICROÎNTREPRINDERILOR APARŢINÂND ÎNTREPRINZĂTORILOR TINERI, DEBUTANŢI ÎN AFACERI
Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR) a implementat un proiect de consultare publică a tinerilor cu privire la oportunitatea şi conţinutul unei legi care să-i vizeze în ceea ce priveşte debutul acestora în afaceri. Suportul pentru dezbaterile publice, l-a reprezentat forma iniţială a legii STARTER, iniţiată de MIMMCMA, reprezentanţii CNIPMMR formulând mai multe completări.

Conducerea CNIPMMR împreună cu reprezentanţii partidelor politice au stabilit definitivarea în termen de o saptămână a proiectelor de acte normative privind parteneriatul public privat, investiţiile şi legea start-up cu valorificarea propunerilor formulate de membrii CNIPMMR.
.
 
 
Training pentru salariatii CNIPMMR si ai filialelor acestuia
In data de 23 - 24 februarie 2010 s-a desfasurat la Bucuresti, Hotel Caro, Sala Eminescu Sesiunea de training destinata salariatilor CNIPMMR si ai filialelor acestuia, organizata de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii.

Acest eveniment face parte dintr-o serie de activitati implementate in cadrul proiectului CONS-TEAM -"Consolidarea mediului de afaceri din Romania prin intarirea capacitatii institutionale a organizatiilor patronale", proiect cofinantat din Fondul Social European prin programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Prima zi a sesiunii a fost dedicata schimbului de experienta si cunostinte intre salariatii CNIPMMR si ai filialelor acestuia si reprezentantii Confederatiei Generale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii din Franta (CGPME) - partener in cadrul acestui proiect.

A doua zi a fost dedicata informarii participantilor cu privire la oportunitatile de finantare oferite prin Fondul Social European si Fondul European pentru Dezvoltare Regionala ONG-urilor si IMM-urilor din Romania, precum si sugestii si recomandari pentru accesarea fondurilor nerambursabile.

Concluziile invitatilor si a participantilor au pus accent pe structura si managementul relatiei dintre o organizatie patronala si membrii acesteia; pe serviciile oferite de o organizatie patronala membrilor acesteia si in special serviciile destinate IMM-urilor.

Calitatea de expertilor pentru sustinerea acestor subiecte a revenit invitatilor din partea ministerelor care gestioneaza aceste fonduri si consultantilor din domeniul proiectelor.
 
 
Lansarea CARTEI ALBE a IMM-urilor din Regiunea Nord Est 2009
Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, Regiunea Nord Est, a organizat vineri, 4 decembrie 2009, la Iasi lansarea CARTEI ALBE a IMM-urilor din Regiunea Nord Est 2009.

La eveniment au participat: dl. Gheorghe Nichita- Primarul Municipiului Iaşi, dl. director general Alexandru Zodieru- Cult Market Research, dl. Neculai Viţelaru- Preşedinte PIMM Regiunea Nord Est, preşedinţii structurilor teritoriale ale CNIPMMR din Regiunea Nord Est precum şi circa 100 de invitaţi.
 
 
Ziua Intreprinzatorilor – Forumul National al IMM-urilor 2009
In data de 8 mai 2009 s-a desfasurat la Clubul Diplomatic-Bucuresti " Ziua Intreprinzatorilor - Forumul National al IMM-urilor 2009", cu tema: "Finantarea IMM-urilor in contextul crizei actuale" organizata in "SAPTAMANA EUROPEANA A IMM-URILOR"

Patronatul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Iasi, a fost reprezentat de o delegatie condusa de dna Monica Suchar - preşedinte.

Programul manifestarii a constant in:
• Deschiderea oficiala si discursurile invitatilor
• Semnarea acordului intre CNIPMMR si Uniunea IMM-urilor din Republica Ceha
• Pactul Teritorial dintre Federatia Patronala Regionala Bucuresti- Ilfov si API Campania Italia
• REZOLUTIA Forumului National al IMM-urilor 2009
• Decernarea premiilor si distinctiilor
• Premiile Revistei VIP-editie speciala dedicate IMM-urilor

La aceasta ediţie a Ziua Intreprinzatorilor- Forumul National al IMM-urilor 2009 au participat reprezentanti ai Guvernului Romaniei si ai Ministerelor, ai Consiliului Economic si Social, membri ai Comitetului Economic si Social European, reprezentanti ai partidelor politice parlamentare, ai ambasadelor; ai organizatiilor patronale si sindicale reprezentative la nivel national, vicepresedinti si membri CNIPMMR, precum si peste 300 de IMM-uri din intreaga tara.
 
 
Topul national al firmelor private din Romania
In data de 7 noiembrie 2008 s-a desfăşurat la Bucureşti, Palatul Parlamentului, Sala Al.I.Cuza -"Topul Naţional al Firmelor Private din România", ediţia a XVI a.

Incepând cu ora 9.00 în sala Drepturile Omului a avut loc dezbaterea în cadrul MESEI ROTUNDE cu tema "Priorităţi pentru dezvoltarea mediului de afaceri şi a dialogului social în România".

Patronatul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Iasi a fost reprezentat de o delegaţie condusa de dna Monica Suchar-preşedinte PIMM Iaşi.
 
 
Initiativa pentru Locuri de Munca Sanatoase
Agentia Europeana pentru Securitate si Sanatate in Munca a lansat in data de 27 septembrie 2007 la Iasi Initiativa pentru Locuri de Munca Sanatoase prin seminarul pe tema "Locuri de muncă mai sigure, mai sănătoase şi mai productive". Partenerii acestui eveniment au fost Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Iasi, I.N.C.D.P.M. si I.T.M. Iasi.

Această iniţiativă a avut drept scop promovarea securitatii şi sănătatea în muncă, transferul de cunoştinţe, accesul la instrumente concrete şi informaţii utile pentru gestionarea riscurilor profesionale, protejarea sănătăţii şi creşterea productivităţii în întreprinderile mici şi mijlocii.

Seminarul s-a adresat întreprinderilor mici şi mijlocii şi a reprezentat o oportunitate de a cunoaşte cum pot fi
asigurate cerinţele din legislaţia existentă şi viitoare privind securitatea şi sănătatea în muncă.

Cu ocazia seminarului s-au distribuit materiale informative precum şi un instrument de evaluare a riscurilor adaptat cerinţelor IMM-urilor.
 
 
Fonduri structurale pentru IMM – uri
In data de 26 Iulie 2007 a avut loc la Iasi, la Grand Hotel Traian, sala de conferinţe Eminescu, Conferinta Regionala a IMM-urilor - evenimentul fiind organizat de Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Iasi si avand ca scop informarea intreprinzatorilor cu privire la posibilitatile de imbunatatire a mediului de afaceri din Judetul Iasi prin utilizarea fondurilor structurale.

Printre subiectele dezbatute in cadrul acestei intalniri amintim:
- Lansarea Cartei Albe a IMM-urilor, Regiunea Nord Est
- Prezentare generală a Fondurilor Structurale şi de Coeziune, Cadrul Strategic Naţional de Referinţă 2007 – 2013
- Prezentarea Programului Operaţional Regional
- Mecanisme financiare şi de certificare a plăţilor
- Prezentarea Programului Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice

La acest eveniment au participat alaturi de intreprinzatori si oficialitati locale printre care: dl. Nicuşor Păduraru, Prefect al Judeţului Iaşi, dl. Constantin Adascalitei, Viceprimar al Municipiului Iaşi si dna. Sorina Giosanu, Director Executiv OTIMMC.
 
 
Cum poate tehnologia informatiei sa ajute la eficientizarea afacerii dumneavoastra
Pe data de 31 Mai 2007 a avut loc la Iasi o intalnire intre intreprinzatori din Municipiul Iasi si reprezentantii IDG Romania - eveniment organizat pentru informarea intreprinzatorilor cu privire la posibilitatile de imbunatatire a sistemului informatics folosit in cadrul firmelor din aceasta zona.

In cadrul acestei intalniri s-au dezbatut urmatoarele probleme:
- IMM-urile si Fondurile Structurale
- WizCount Vista – solutii pentru tabloul de bord al afacerii tale
- Solutii IBM Romania pentru IMM-uri
- Alinierea sistemului informatic la strategiile afacerii
- Cum sa obtii maxima valoare din infrastructura IT folosind solutii Dell
- Dezvoltarea organizationala prin training so teste de personal.

Promotorii acestui eveniment au fost: IDG Romania, Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Iasi si Agentia OSC.
 
Top
 


 

Copyright © 2004 PIMM Iasi
Produced by Creativ Design